Indbydelse til Borgermøde

Kære borgere, grundejere og forretningsdrivende i Veddum og Skelund

Mariagerfjord Kommune er i gang med at revidere de eksisterende lokalplaner for Veddum og Skelund. I den forbindelse vil vi gerne invitere dig/jer til et borgermøde,

Onsdag den 25. juni 2014 kl. 19.00 i Veddum Sal.

På borgermødet vil Mariagerfjord Kommune præsentere lokalplanforslaget og ligge det op til debat.

Baggrund for borgermøde og lokalplanrevision
De nuværende lokalplaner er meget detaljerede og har uhensigtsmæssige bestemmelser i forhold til landsbyernes bygningsmasse. Lokalplanerne har karakter af at være bevarende lokalplaner i en sådan grad, at beboere har følt lokalplanerne mere som et problem end som en positiv rettesnor.
Mariagerfjord Kommune har valgt at revidere lokalplanerne med et ønske om, at de nye lokalplaner kan blive lettere at formidle, samtidig med at alle parter kan få ejerskab til dem.

Veddum og Skelund er to gamle velbevarede landsbyer, hvis borger- og foreningsliv fungerer rigtig godt. Det er også landsbyer som gerne vil have nogle rummelige lokalplaner, så
ombygninger, tilbygninger eller ny bebyggelse er lettere at muliggøre, i håb om at fastholde beboere og tiltrække nye.
Mariagerfjord Kommune understøtter at lokalplanerne skal være rummelige for nye tiltag, men appellerer dog til, at lokalplanerne stadigt understøtter den oprindelige bebyggelse og bebyggelsesstuktur.

Vel mødt!

Venlig hilsen
Ane Nørholt Foghmar
Arkitekt cand. arch. – Planlægger

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *