Vandrer vandrer videre

Mikael, der vandrer fra Skagen til København for at samle penge til støtte af Julemærkehjemmet havde denne kommentar (fra hans facebook profil) til sit besøg i Skelund.

 

“Regn regn regn. Glæder mig snart til en dag uden, at skulle holde pause i regnvejr. Mogens og Jette sendte mig afsted med morgenmad, frokost og godt humør. I hals skulle prøven beståes, om jeg kunne komme over Limfjorden uden at skulle punge ud. Ingen problem;)

I Egense kom jeg forbi en 10 unger der spurgte om hvor jeg skulle hen. København svarede jeg. Der gik 5 sek: det er altså langt svarede den ene. Jeg var enig.

Med trætte ben kom jeg til skelund, hvor solen skinnende. Jørgen og Lene stod klar med aftensmad. Naboen kom pludselig forbi med en donation til vandre for andre, fordi hun havde hørt om projektet. Efter aftensmaden fik jeg en nøgle til byens lille hotel “skelund midtpunkt” hvor jeg fik et rum hvor jeg kunne hvile for natten. Sov godt.”

 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *