Vandrer overnatter i Skelund

Skelund har spændende overnattende gæst på besøg fra onsdag til torsdag, og Hotel Midtpunkt er booket til formålet.

Bazar Skelund fik opfordring til at sponsorere en overnatning for Mikael, der har sat sig for at gå fra Skagen til København til fordel for julemærkehjemmet, og med dette gode formål var Jan og Jess ikke 2 minutter om at beslutte, at Mikaels overnatning var sikret når han kommer fra Øster Hurup onsdag og torsdag skal videre til Mariager.

Vor egen lokale Jørgen Ussing har yderligere bakket op ved at give Mikael aftensmad når han ankommer.

Skelund viser sig atter fra den bedste side. 🙂

 

Citat fra Mikaels facebook profil: 

“Mandag den 12. Maj 2014 starter jeg min vandretur fra Skagen til København. Søndag den 25. Maj vil jeg nå mit mål, Rådhuspladsen, København.

Målet med min vandretur, er at samle penge ind til børn, der har brug for forandring i livet.

Jeg samler ind til fordel for børnene på julemærkehjemmene. Jeg mener at et ophold på et julemærkehjem, kan give mulighed for at børn, kan opleve nye sider af sig selv, og dermed forandre deres hverdag i positiv retning.

Jeg hedder Mikael, er 32 år og arbejder til dagligt som skolepædagog på en skole i Århus, hvor jeg ofte møder børn, som i perioder kan have det svært. Derfor har jeg valgt at bruge 2 uger på at vandre for deres sag.

Jeg håber på at mange vil støtte op om min tur, og bidrage til bedre vilkår for børn. Det vil glæde mig hvis du vil donere direkte til min indsamling, der selvfølgelig går ubeskåret til julemærkehjemmene http://www.betternow.org/dk/vandreforandre

For hver dag jeg går vil jeg selv donere 250 kr, såfremt jeg kan få gratis mad og husly hos mennesker jeg møder på min vej.

Du kan følge mig på min facebookside Vandre for andre, og på instagram hvor mit brugernavn er: vandreforandre. Del gerne så vi sammen kan sprede budskabet.

Glæder mig til den 12. Maj, hvor jeg begynder min tur gennem Danmark.

Vandrer_rute

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *