Havbakkeskolen samler affald i Skelund

Havbakkeskolens indskolings afd., har d. 24. april samlet affald i Skelund. Der var god gevinst, godt for eleverne, men måske lidt pinligt for Skelund. Eleverne samlede 36,7 kg affald, så nu er byen næsten renset for affald.

0. årgang rensede skolens og stadions område, der var heldigvis ikke så meget. 1. årgang snuppede cykelstien, der var heller ikke den store gevinst.
2. og 3. årgang var rundt i byen og i Elkæret, der var det til gengæld nemt at finde noget til poserne. Eleverne nåede næsten hele byen, og der var stof til eftertanke hos dem, da de kom tilbage. De lovede fremover, at huske at smide affaldet i skraldespanden. Desuden ville de fortælle forældre og bedsteforældre, at man ikke må smide affald i naturen. Man skal gemme det, til man ser en skraldespand. Så noget lærte eleverne også, der var nogle der syntes, det var ulækkert at gå og samle skrald op efter andre.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *