Skelund kalder. .. pressemeddelelse

SKELUND KALDER….

 

Det er overskriften for weekenden den 15/16. marts, hvor Bazar Skelund, Humanitær Genbrug og Veddum Skelund El og Blomster holder åbent med en masse gode tilbud og hele Himmerland bør køre til Skelund den weekend.

 

Ved Bazaren i februar stod folk i kø for at få slebet knive, og naturligvis er Kim igen klar til de mange sløve knive der bare venter på en tur i slibemaskinen. Og så er der jo forår i luften og derfor er de planteklare frugttræer og en masse blomstertilbud fundet frem, men også fødevarerne har denne gang fundet ekstraordinære gode forårstilbud til de mange besøgende (se annoncen i ugens avis), og det er både på slagtervarer, brød, vin o.a.

 

Én af de trofaste stande er kræmmer Karla Smed der har valgt at tage hele sin samling af flasker med på Bazaren. Iflg. Jan og Jess vil det være en prøveklud på, om vi fremadrettet skal køre nogle ”samler temaer” tegneserier eller vinylpladesamlinger og andet er andre oplagte temaer.

 

Men det er ikke kun Bazaren der trækker næste weekend. Humanitær genbrug startede for 2 år siden i de tomme købmands bygninger på hovedgaden. Genbruget støtter Polsk-Dansk foreningen Roszkowo som gennem mange år har modtaget alt fra tøj til hospitalsudstyr, hvor hovedparten af disse effekter er donationer og indleveringer til genbruget. Humanitær genbrug har åben hver weekend, men søndag den 16. marts er speciel derhen, at man fejrer 2 års fødselsdag og til lejligheden åbnes der ind til lageret, hvor der står uåbnede kasser med ting og sager. Naturligvis er der også kaffe og kagemand på fødselsdagen til alle der kommer ind.

 

Veddum Skelund El og blomster er eksemplet på en forretning der går mod strømmen. I stedet for, som de fleste andre butikker på landet, at lukke ned udvides nu sortimentet med kioskvarer. Forretningen startede helt tilbage i 1998 og hvor Ingemann altid har taget sig af El- opgaver af enhver slags, har Connie haft ansvaret for butikken på Skelund Hovedgade med både el-artikler, hårde hvidevarer og blomster. Senere kom også brugskunst på hylderne og efter nogle år uden købmandsforretning i Skelund kan borgerne nu atter forsyne sig med dagligvarer som kaffe, toiletpapir, udvalgte frostvarer, øl, vand og vin m.m. Ingemann og Connie markerer udvidelsen søndag den 16. marts med mange gode åbningstilbud og også her er der kaffe og kagemand til de besøgende.

 

Så SKELUND KALDER i den grad på alle borgere i næste weekend.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *