Bazar-logo

Knive og gode vine på Bazaren

På lørdag er det igen muligt at få de sløve knive fra køkkenet slebet op til atter at være skarpe, og det er vor egen lokale Kim Revsbæk der er ophavsmand til at vi igen kan tilbyde en sådan stand på Bazaren.

Og en anden lokal er også klar på lørdag, og det er Mogens Bech fra Mølbakvej der har forhandling af Rienta Vine. Mogens har lovet, at der både vil være gode tilbud samt smagsprøver på hans gode vine.

Som vanlig kører vi fra 10 til 14 og håber igen at mange vil finde vej til Solgården, som denne lørdag gerne må leve op til sit navn vejrmæssigt!

Den næsten 2 meter høje røde postkasse står stadig i Bazaren og vi vil meget gerne have input til, hvad man mangler blandt de mange stande og/eller på aktiviteter der kunne passes ind i et marked som Bazaren. I januar var der flere gode bud, men på det område er vi umættelige, så kom bare med Jeres forslag så vi sammen kan styrke Bazar Skelund.

Bazar_annonce_feb_14

 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *