Hadsund Inner Wheel i Skelund Midtpunkt

Hadsund Inner Wheel klub støtter ”Grønlandske børn”

med velgørenhedsaften i Skelund Midtpunkt

 

Onsdag 8.januar mødtes 25 medlemmer af Hadsund Inner Wheel klub i Skelund Midtpunkt til en velgørenhedsaften til fordel for ”Foreningen grønlandske børn”. Samme aften kunne klubben fejre Inner Wheel Danmarks 90-års fødselsdag den 10.1.2014. To af klubbens medlemmer, Inger B. Jensen og Ninna Thygesen havde stået for denne aften, hvor et ”Bring and Buy” arrangement skulle indbringe penge til ”Grønlandske børn”

 

Det blev virkelig en ”hyggeaften-og fødselsdagsaften” af de bedste, og Inner Wheels formål om ”hjælp og støtte til mennesker i nød” blev til fulde opfyldt. Alle Inner Wheel klubber i Danmark, Norge og Finland har i dette Inner Wheel år ”Grønlandske børn”. som fælles støtteprojekt.

 

Ved ankomsten var klubbens medlemmer blevet bedt om at placere 3-5 medbragte ting på 3 borde – alt efter prisklasse. Der var virkelig mange, mange fine tilbud og mulighed for at gøre en god handel. Var man heldig at have den rette størrelse kunne man få garderoben fornyet med gode mærker inden for beklædning og fodtøj. Varesortimentet var bredt og alsidigt, såsom skåle, olielamper, badevægt, skrivesæt, grillredskaber, knækbrød, tørklæder, espresso kaffe og kande, søde hjemmestrikkede og hæklede babysokker, -hagesmække og huer, lamper og lampetter, bælter, lysestager, Kähler keramik, badeforhæng, malerier, vinsæt, duge og meget, meget mere. Gode ting, som den enkelte havde skænket til formålet, og da overskuddet blev nævnt, blev alle positivt overraskede og brød ud i spontane og glade klapsalver.

Overskuddet blev på 6.370 kr.!

Pengene indsættes foreløbigt på klubbens konto. Det blev nemlig besluttet, at de usolgte genstande på de 3 borde, skulle sælges på et ledigt bord på klubpræsident Joans bagerstand på Bazar Skelund, lørdag den 18.1. Birthe Brink og Bente Carpentier tilbød at sætte den del af standen op og være ”Inner Wheel-kræmmere” for en dag for om muligt at gøre donationen til ”Foreningen Grønlandske Børn” endnu større.

Inner Wheel

Foto er taget af pastpræsident Birgitte Sørensen 

Mange tak og venlig hilsen
Bente Carpentier, Sekretær
Marcussens Bro 4
9560 Hadsund

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *