Bazar-logo

Jule Bazar Skelund

På lørdag er det sidste Bazar dag i år og naturligvis byder vi på den ægte Julemand, som har meldt sin ankomst kl. 11.11 og samtidig også givet os beskeden, at han forlader Bazaren igen kl. 13.13 da andre børn skal besøges.

Vi har også besøg af vor præst Mette Tved Hansen, der sammen med børn vil opføre et lille krybbespil og de har også medbragt sangblade, således at alle kan være med til at synge julen ind. Det er kl. 11.30 de går på den lille scene i Bazaren.

Ellers står den på julehygge, bl.a. med gløgg lavet fra bunden af vor faste og stabile bartender Peter Muhl og en masse stande med gode juletilbud.

Annonce_dec_2013

ALLE ØNSKES EN GOD JUL OG ET GODT NYTÅR  – Tak for Jeres opbakning til Bazar Skelund.

 

Hilsen Jan & Jess

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *