Fælles logo Skelund-Veddum

Arbejdsgruppen for “Borgervækst”

Arbejdsgruppen for “Borgervækst”, der blev nedsat på Veddum Landsbylaugs orienteringsmøde d. 11. november i “Salen”, har holdt sit første møde.
Gruppen består foreløbig af Peter Muhl, Leo Korsgaard og Pia Thøgersen, og det overordnede mål for gruppens arbejde er, at få unge ressource-stærke familier til at flytte til Skelund og Veddum!

Der er lavet arbejdsfordeling, og de første mails er allerede sendt ud.

Gruppen satser på at få kontakt med alle Hadsunds ejendomsmæglere for at få dem med på en “reklame-plakat”, der skal hænges op på alle uddannelsesinstitutioner i f.eks. Aalborg. Der vil snarest blive kontaktet en reklamekonsulent med forespørgsel om prisen på opbygningen af plakat og nogle timers hjælp for at hitte ud af, hvad der “sælger” på sådan en plakat.

Byernes erhvervsdrivende vil snart få en forespørgsel, om de vil gi’ procenter eller lignende i tilfælde af, at nogle køber hus og vil ha’ det restaureret, eller hvis vi kan få solgt en af vore mange tomme grunde, og der ønskes nyt hus på grunden.

Der blev diskuteret, hvad der skulle i en evt. “Velkomstpakke” til købere af grund eller hus, og arbejdsgruppen kom frem til, at alle byernes foreninger evt. kunne forære de nye borgere et års gratis medlemskab + gratis billetter til de fester foreningerne afholde et år frem. Foreningerne vil blive kontaktet desangående!

“Borgerhjælps-tilbuddet” – hvor alle nytilflyttere i nykøbte huse bliver tilbudt 40 timers hjælp af byens borgere, blev også diskuteret, og man blev enige om, at med så mange skønne, hjælpsomme og fornuftige borgere der bor i disse to vidunderlige byer, vil det ikke blive noget problem at få “varme” hænder til det projekt 

Der afholdes nyt møde i nærmeste fremtid – følg med på hjemmeside, Facebook osv. – I hører snart mere!!

Giv lyd, hvis I har gode idéer til projektet – vi er lydhøre!

 

Hilsen Pia Thøgersen

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *