75-års jubilæum Skelund Idrætsforening

Lørdag den 5. oktober afholdt Skelund Idrætsforening reception i anledning af vores 75 års jubilæum. Det var en dag der var set frem til i klubben igennem lang tid. En dag hvor man kunne se tilbage på årene der er gået og hvordan klubben har udviklet sig igennem tiden.

Der var mødt en masse mennesker frem, som blev trakteret med lidt godt til ganen og halsen. Bl.a. var der mødt repræsentanter frem fra naboklubberne og fra Hobro IK og ikke mindst DBU for at være med til at fejre dagen. Derudover var der også en masse lokale virksomheder og borgere.

I løbet af dagen blev der uddelt 5 æresmedlemsbeviser til en flok mænd, der igennem mange år har været en del af klubben – både på og udenfor banen. Disse 5 personer var Bent Bach, Børge Bach, Hans Sørensen, Kaj Madsen og Aage Clausen. Udover disse blev der også fra DBU Jylland tildelt et hædersbevis til Klaus Busk for lang og tro tjeneste både på og ikke mindst udenfor banen som holdleder igennem over 30 år.

Vi var meget overvældede over alle gaverne, og takker rigtig mange gange for dem. Tak for en god dag og vi håber at klubben eksisterer mindst 75 år endnu.

Mvh. Skelund IF

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *