Forrygende Bazar dag i lørdags

Bazar_oktober

Efterårsferien satte sit præg på Bazar Skelund i lørdags, hvor der var ekstraordinært stort rykind til en propfyldt Bazar.

Med nedlukningen af de mange sommermarkeder rundt omkring søger stadeholderne til de markeder, som har åbent hele året uanset vejrlig, og Bazaren kører jo som bekendt fast hver 3. lørdag hver måned hele året. I lørdags måtte vi sige nej til 3-4 stadeholdere og samme problem kan vi imødese i de kommende måneder, lyder det fra Jan og Jess.

 

Dels har vi 2 års fødselsdag i november, helt præcis 16. november og dels ved vi, at alle stadeholdere med juleting vil melde sig på banen. Men som altid finder vi løsninger og det vil vi også gøre til november, hvor et af indslagene allerede nu er kørt i stilling.

 

3 dage før valget skriger på, at man i Bazar Skelund kan give sin mening til kende overfor publikum, og der vil blive opstillet talerstol med 3 minutters taletid til alle der har noget på hjerte, dvs. vort helt egen ”Speakers Corner” i Skelund.  Ligeledes er Slagter Ken klar med “valgflæsk” til de mange fødselsdagsgæster.

Men flere fødselsdags aktiviteter planlægges lige nu, og derfor vigtigt at sætte kryds i kalenderen den 16. november mellem 10 og 14.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *