Indbydelse til workshop om Trafikplan

Der er sket meget siden den første Trafikplan for Mariagerfjord Kommune blev præsenteret tilbage i 2008. Derfor vil Mariagerfjord Kommune nu udarbejde en ny og opdateret Trafikplan. Som et led i dette arbejde vil det være værdifuldt for kommunen at høre, hvad borgere, lokalsamfund og interesseorganisationer har af ideer og forslag til, hvordan kommunen bør udvikle sig på trafikområdet fremover. Derfor indbydes du til at deltage i en workshop.

Mandag d. 30. september kl. 19.00-21.00 på Cemtec (Majsmarken 1) i Hobro.

Der vil under workshoppen blive serveret lidt godt til ganen. Tilmelding er nødvendig af hensyn til forplejning og skal ske til [email protected] inden mandag d. 23. september. Indbydelsen gælder borgere og andre med interesse for den trafikale udvikling i kommunen, og derfor må du gerne sende denne indbydelse videre til bekendte bosiddende i Mariagerfjord Kommune.

Temaerne på workshoppen vil bl.a. være trafiksikkerhed, cyklisme, sikker skoletrafik og tilgængelighed.

Mariagerfjord Kommune vil også gerne opfordre kommunens borgere til at svare på nogle spørgsmål om deres transportvaner. Undersøgelsen – som ca. tager 15 min. at besvare – er anonym. Alle kommunens borgere er velkomne til at deltage. Som en påskønnelse til at deltage i undersøgelsen, trækkes der lod om flotte præmier. Linket til spørgsmålene finder du på www.mariagerfjord.dk fra uge 38. Opfordre også gerne andre til at deltage i undersøgelsen.

Med venlig hilsen
Mariagerfjord Kommune

19-09-2013 15-40-09

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *