Hvad er det lige der sker for Bazar Skelund?

Redaktionen har modtaget flg. læserbrev:

Det var en skuffelse at opdage at bazar Skelund nu kun har åben fra kl 12 til 14. vi kan jo dårlig komme op lørdag morgen før man skal halse over til bazaren for at nå at handle før de lukker igen.
Jeg talte også med nogen af de handlende om det og selv de sagde, at det næsten slet ikke kunne betale sig mere , da det jo er et stort arbejde der ligger forud inden de skal hjem igen, stille op fredag aften med borde osv, og igen lørdag morgen pakke bil og stille an inden der kommer kunder, før de skal pakke sammen igen og hjem.
Hvad er det lige der sker for Bazar Skelund.?? fra bazaren skulle vi videre ud at handle i Hadsund, og da vi kørte hjem igennem Skelund kl ca 1330 var byen blæst. så godt vi ikke ventede med at besøge Bazaren til på hjem vejen,
Nå men det ræs gider vi så bare ikke køre efter mere.det var en stor skuffelse hallen var ikke en gang fyldt op med handlende som det var i starten,så selvom der var nogle kkræmmere uden for som vanligt ja så var det hurtigt overstået.

Så tak for denne gang det var så det.
Med Venlig Hilsen
Birthe Ungermann

Latest Comments
  1. Jan Vestergard

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *