Bazar-logo

Hvad er det lige der sker for Bazar Skelund?

Redaktionen har modtaget flg. læserbrev:

Det var en skuffelse at opdage at bazar Skelund nu kun har åben fra kl 12 til 14. vi kan jo dårlig komme op lørdag morgen før man skal halse over til bazaren for at nå at handle før de lukker igen.
Jeg talte også med nogen af de handlende om det og selv de sagde, at det næsten slet ikke kunne betale sig mere , da det jo er et stort arbejde der ligger forud inden de skal hjem igen, stille op fredag aften med borde osv, og igen lørdag morgen pakke bil og stille an inden der kommer kunder, før de skal pakke sammen igen og hjem.
Hvad er det lige der sker for Bazar Skelund.?? fra bazaren skulle vi videre ud at handle i Hadsund, og da vi kørte hjem igennem Skelund kl ca 1330 var byen blæst. så godt vi ikke ventede med at besøge Bazaren til på hjem vejen,
Nå men det ræs gider vi så bare ikke køre efter mere.det var en stor skuffelse hallen var ikke en gang fyldt op med handlende som det var i starten,så selvom der var nogle kkræmmere uden for som vanligt ja så var det hurtigt overstået.

Så tak for denne gang det var så det.
Med Venlig Hilsen
Birthe Ungermann

One comment

 1. Hej Birthe og tak for dit indlæg.

  Vi hører mest roser for initiativet med Bazar Skelund, men godt at vi også får kendskab til kritik, således at vi kan forholde os til om vi skal ændre noget eller ej.

  Og netop kritik gør at vi nu – efter mange måneders overvejelse – besluttede at lukke ned kl. 14 i stedet for kl. 15 .

  Fakta er, at besøgstallet den sidste time lige siden starten i 2011 har været endog meget lille, nogen gange kunne det tælles på 2 hænder. Og selv om jeg godt ved at flere stade holdere gerne tager den sidste stille time med, ved jeg også at hovedparten har været så trætte af den, at de ikke vil deltage i Bazaren. Så hvis du har opskriften på, hvordan man deler man sol og vind lige så alle bliver tilfreds, vil jeg utrolig gerne have den ?

  Omkring antallet af stader kan jeg oplyse dig, at det du har set hen over sommeren er nøjagtig det samme du så sidste år, hen over sommer. Vore fødevarer er og har været faste stader siden november 2011 HVER GANG og mange af de øvrige kræmmere er aktive andre steder end hos os i Skelund, og det er de især i sommermånederne, men de fleste vender tilbage når markederne i sommerlandet – modsat Bazar Skelund – lukker ned.

  Vent nu og se til efterårs- og vintermånederne, så skal der nok igen være fuld hus i hallen og håber naturligvis at se dig igen til Bazar dagene i Skelund.

  Hilsen Jan og Jess

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *