Energi- og boligmesse i Skelund-Veddumhallen

-lørdag 21. september kl. 11-15

Investeringer i energiforbedringer i Skelund-Veddum hallen giver store besparelser. Det vil vi gerne vise resultaterne af og sætte fokus på vand- og energibesparelser ved at afholde energi- og boligmesse lørdag den 21. september. Sæt kryds i kalenderen.

Få råd, se energiløsninger og lav aktiviteter
Kom og hør, hvordan du kan spare på vand- og energiregningen og samtidigt få et bedre indeklima i dit hjem. Der vil være masser af inspiration at hente fra lokale leverandører af energiløsninger, der kan give til el, vand og varmebesparelser. Du kan også få råd og vejledning om finansiering. Og der vil være konkurrencer og aktiviteter for børn og voksne. Energitjenesten Nordjylland har herudover en udstilling udenfor hallen, hvor alle er velkomne til at få en gratis rådgivning og en snak om energi.

Plakat om Energimesse, boliger og udstillere søges.indd

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *