Bazar-logo

Gratis Bazar Bus og Gratis Sildebord

Flyer_husstandsomdeling_juli_13

Lørdag den 20. juli er der atter Bazar dag i Skelund og vi holder fast i tilbuddet om en gratis Bazar Bus der kan transportere gæster til og fra Skelund, lyder det fra makkerparret bag Bazaren Jan og Jess.

Ideen med at hente fra Hobro, Mariager, Assens og Hadsund slog ikke rigtig an, så denne gang koncentrerer vi os om feriegæsterne i sommerlandet og helt konkret afgår bussen fra Turistinformationen i Øster Hurup kl. 11.40 og samler op ved Sparekassen i Als, hvorefter den kører mod Skelund.

Og så er vi gået endnu mere i ”gratis humør” derhen, at alle der denne gang besøger Bazaren indbydes til Gratis sildebord kl. 12.30 og i dagens anledning vil baren være ekstra godt forsynet med det våde tilbehør til en god sild.

Sommerperioden er altid en udfordring derhen, at stadeholdere og kræmmere, ligesom alle andre, holder ferie, men til trods for dette er alle fødevarerne at finde på sin plads når vi åbner Bazaren, og vi har stadig Ridehallen på Solgården fyldt med kræmmere, både dem man finder hver måned, men også nye kræmmere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *