Hyggelig Sankt Hans aften i Elkæret

Ca. 100 borgere fra Skelund og omegn havde fundet vej til Elkæret for at fejre Sankt Hans aften.

SAMSUNG

SAMSUNG

 

 

 

 

 

Båltaler var vores lokale byrådsmedlem Peter Muhl Nielsen,  som tog afsæt i sin tale med de oplevelser han fik, på godt og ondt, da han tilbage i 1997 flyttede til Skelund. Fra den humoristiske side var det eksempelvis underligt for en tilflytter, at man ikke boede på en adresse i Skelund, men i et hus der havde navn efter den tidligere ejer, der helt sikkert havde boet i huset i en menneskealder, men det har så den fordel at alle ved hvor man bor.

Peter Muhl fortalte om de værdier en by som Skelund besidder, og om de små succes´er som eksempelvis det netop overstået jubilæum for SIF, hvor fodbold landsholdet var på besøg og de mange tilskuere oplevede et meget professionelt gennemført arrangement. Et godt billede på, hvad en lille landsby kan præstere.

Alt i alt en god båltale fra en ægte Skelund ildsjæl.

SAMSUNG

SAMSUNG

SAMSUNG

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *