Fodboldskolen

Fodboldskolen i Skelund 2013

I uge 28 kommer Sorgenfri til at genlyde af glade børn, der har det sjovt og får en god start på sommerferien. Det er nemlig igen blevet tid til sommerens fodboldskole, der arrangeres i samarbejde med DGI Nordjylland – og i år er der ca. 35 børn, som skal have en fodboldoplevelse.

Vanen tro er der masser af fodbold og teknisk træning på programmet, så spillerne får noget med sig hjem, men der er også plads til aktiviteter som ikke lige har så meget med fodbold at gøre.
”Vi vægter utroligt højt, at børnene har det sjovt, både på og uden for banen”, fortæller Emil Holt fra Aalborg Freja og fortsætter:
”Det betyder, at selv om der er en masse læring og tekniske øvelser på fodboldskolen, så foregår der hele tiden nogen udenom banen – og det er især her, at nye venskaber bliver knyttet”.

06072011460

Mini-skolen varer fra mandag den 8. juli til onsdag den 10. juli – alle dage fra kl. 9.00 – 14.00. Maxi-skolen varer fra mandag den 8. juli til fredag den 12. juli – alle dage fra kl. 9.00 – 15.00.
Børnene får som en del af fodboldskolen et spillersæt og en bold fra HUMMEL, så forbipasserende er ikke i tvivl om, at der sker noget specielt netop disse dage.

Sidste frist for tilmelding via nedenstående link er 28/5/13 – så skynd jer!
http://www.dgi.dk/Udover/Fodbold/Skoler/Tilmelding.aspx#idxctl12=3

Med sportslig hilsen
Bo Routhe Sørensen

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *