Flot afsked med Sognepræst Finn Carpentier

Skelund Kirke var søndag proppet til bristepunktet med borgere, der ville opleve sognepræst Finn Carpentiers afskedsgudstjeneste, og samtidig ønske Finn tillykke med hans 65 års fødselsdag.

Gudstjenesten startede med en barnedåb og Finn afslørede i kirken, at det var helt bevidst at han havde motiveret forældrene til barnedåb samme dag som hans afsked. Sine bevæggrunde var oplevelsen da han for 35 år siden startede som sognepræst, hvor den første handling var en barnedåb som viste sig alene at være navngivning uden dåb, da forældrene var Jehova vidner. Og når det ikke kunne starte med en barnedåb, ville det være dejligt at slutte med den, sagde Finn i sin tale til forsamlingen.

1 provst og 4 sognepræster var mødt op til afskeden med præsteparret, og alle fulgte med til Veddum Sal for at hylde Finn på hans fødselsdag. Her var salen dækket op til 150 gæster som, udover den dejlige mad fra køkkenet, via ikke mindre end 8 talere fik et lille indblik i Finn og Bente´s 35 år med præsteembedet i Skelund og Visborg sogne.

I sin afsluttende takketale kunne Finn løfte sløret for, at den nye sognepræst tiltræder pr. 15 aug. 2013, og det er Mette Tved Hansen der i dag er ansat som sognepræst i Skelund/Visborg- og Als/Ø.Hurup pastorater for at styrke børne-ungearbejdet.

 

Stemningsbilleder fra dagen.

  • 1. Bente og Finn´s takketale
  • 2. Finn siger farvel
  • 3. Finn og den nye sognepræst Mette Tved Hansen

1367155976892Finn TakkerMette og Finn

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *