P4 sender fra Skelund Midtpunkt

Kære Skelundere,
P4 vil sende fra Skelund Midtpunkt idag fredag.
Vi havde først fået stillet i udsigt at der ville komme en sendevogn – dette har nu vist sig ikke at kunne lade sig gøre, så der bliver sendt via mobiltelefon.
MØD OP I BAREN I DAG (19. april) kl. 17.00!!!! og vær med til at sætte den rette baggrundsstemning. Lad os vise resten af Danmark at det er i Skelund man går på bar om fredagen hvis man skal fange den gode stemning før weekenden. Inviter gerne venner, familie, naboer og bekendte så vi kan få fuldt hus.

Der er sørget for at grillen vil blive startet senere på aftenen, så der er mulighed for købe hotdogs til rimelige priser (har I selv kød som I vil have på grillen tager I naturligvis dette med) Det skal derfor ikke være tanken om at skulle hjem og lave aftensmaden, der forhindrer jer i at komme.
Vi ses!

Mange hilsner
På bestyrelsens vegne
Mette Spencer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *