Borgermøde ang. oldboyslandsholdskamp

Hej allesammen.

I indbydes hermed til borgermøde onsdag den 17/4-2013 kl. 19.00 i Skelund klubhus ang. arrangementet omkring oldboyslandsholdskampen den 14/6-2013 på Skelund Stadion. Vi giver en kop kaffe eller lign. denne aften.

Mødet går ud på at få denne dag til at “flaske sig” så godt som muligt, hvilket betyder at vi i bestyrelsen for SIF gerne vil have en masse hjælpende hænder denne dag. Det være sig salg af mad, drikkevarer, servering, oprydning osv. osv. Alle minutter tæller, så selvom man kun kan hjælpe 1 time, så er det også interessant.

Hvis man ikke har mulighed for at komme til mødet – men gerne vil hjælpe kan man henvende sig til Søren på tlf. 40729719.

Vel mødt
Skelund IF

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *