Totalt ud af Veddum-Skelund-Visborg kraftvarmeværk

vsv

Så skete det endeligt, totalt ud af veddum- skelund – visborg kraftvarmeværk,
Det største og beste påskeæg vi for vores vedkomne kunne få, modtog vi i tirsdags, fra vores advokat hos hjulmand og kaptain i ålborg, at vi nu kunne betrakte os som totalt værende udtrådt af varmeværket, det var afslutningen på ca 5 års kamp i mod varmeværket, Vi vandt ganske vist sagen i vestre landsret, men varmeværket ville prøve om de kunne få den rejst hos højesteret , men proccesnævnet, sagde nej, så vi vandt forsat, og nu kan der ikke gøres mere fra værkets side, de var dog også hurtig til at få os koblet af da vi havde dommen fra vestre landsret , men alligevel, så skulle de lige prøve til, okay det var da også mange penge vi slap for ca 60,000,kr. men i de ca 5 år vi var tvunget til at være på fra vi købte huset i veddum i 2005 og ind vi vandt sagen har vi da også nået at betale nogle penge fordi sagen varede så længe, Men det betaler sig at holde på sin ret og gøre brug af deres egne love og vedtægter,og så være ærlig og vedholdende.

Vi føler med de der nu står tilbage og er ved at blive bondefanget endnu en gang, af forblivelssespligten som jeg i dag kan se kommunen har sendt ud til dem der stadig er koblet på, men vi håber at dem der står tilbage, har læst værkets love og vedtægter, for i dem står der højt og tydeligt , at der skal være 2/3 del af medlemmerne til stede på generalforsamlingen for at vedtage sådan en forblivelses pligt,og det var der jo langt fra da det blev vedtaget, Så vi forstår slet ikke at kommunen går igang med at give tilladelse til forblivelses pligten, de må da havde en jurist som kan læse love og vedtægter, og gøre kommunen opmærksom på så vigtig en ting, Så kære læsere find jeres love og vedtægter frem og læs dem grundigt igennem, kun et godt råd, inden det er for sent.

jeg håber andre der er i klemme ved varmeværket kan finde samme vej som os, så de har råd til at blive boende i de 3 byer der høre under varmeværket. Så tænk jer nu godt om, der er noget der hedder friprocces og endelig så har vi jo en indbosforsikring som kan hjælpe os med at betale advokat udgifterne.

Vi ønsker ikke at skade varmeværket men det er ikke altid der spilles med åbne kort. og endelig så troede vi at stavnsbåndet var ophævet i danmark for mange mange år siden, men nej det lever åbenbart i beste velgåenhed.

Held og lykke til jer der stadig kæmper for retfærdigheden
God Påske

Mvh
Birthe Ungermann
Veddum

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *