BAZAR på Amerikansk

ELVIS besøger Skelund på lørdag den 16. marts og det kan Bazar Skelund ikke sidde overhørig når byen har så fint besøg.

Det er dog ikke Bazaren der leverer oplevelsen, men Skelund Kirke hvor Elvis fortolker Karsten Holm giver koncert under titlen “Elvis i Kirken” .

Bazaren er derfor denne gang amerikansk inspireret og een af nyhederne på lørdag er Candyfloss/Mandler samt – hvis alt med tilladelser o.a. flasker sig – en ægte Rodeotyr, hvor dristige Skelundere og ditto Veddum´er – samt alle andre der har lyst – kan dyste mod hinanden, samt teste deres evne til at sidde på en vild tyr.

Polarkulden har varslet, at den forlader landet på fredag så vi regner med dejligt forårsvejr og netop derfor har vi også indkøbt en masse nye frugttræer, som sælges til endog meget billige priser.

Se hele pressemeddelelsen nedenfor. Vi ses.

Folkebladet_marts_13

 

 

Pressemeddelelse.

Bazar Skelund & Elvis i Kirken                 – begge lørdag den 16. Marts 2013

 

Utrolig mange reagerer med bemærkningen; ”Det er noget helt andet end vi troede det var” når man har besøgt Bazar Skelund, og det er for det meste fordi alle har et billede af markeder som loppe og kræmmermarked med gamle ting, eller ting lavet i Kina.

 

Bazar Skelund har fødevarer som omdrejningspunkt og primær trækplaster, og når Bazar Skelund den 3. lørdag i hver måned åbner, finder man faste stadeholdere med Slagtervarer, Fisk, Ost, Frugt og Grønt, Bagerbrød og senest har vi også fået en stand med over 100 forskellige krydderier.

 

Disse er suppleret med mange markedsfolk, som spænder over glaskunst, malerier, hundefoder, smykker og så naturligvis også nogle stande, hvor det er gamle og spændende ting fra pulterkammeret eller tøj fra garderober, der er sat til salg. En rigtig Bar er der også i Bazaren og naturligvis kan der købes pølser, så sulten kan stilles i løbet af dagen.

 

Bazar Skelund kan ikke beskrives. Den skal opleves!

 

Vi startede tilbage i november 2011 og hver Bazardag har vi haft en event eller kørt et tema, siger makkerparret Jan Vestergaard og Jess Laursen, der står bag Bazar Skelund. Og det har både været skøre indfald samt seriøse event.

 

16. marts er temaet Amerika og det skyldes, at Elvis besøger Skelund Kirke (som ligger overfor Bazaren) samme dag, hvor han giver en gratis koncert fra kl. 13.00 til 14.00. Det er dog ikke ”ham selv” der kommer til Skelund, men i skikkelse af sangeren og entertaineren Karsten Holm der optræder som Elvis i forskellige sammenhænge, dog denne gang uden Elvis kostumet. “Elvis i kirken” bliver et bekendtskab med Elvis´ musik, som de fleste sikkert ikke kender særlig meget til. Sangene vil blive sunget på originalsproget, og Karsten vil fortælle om sangene, om Elvis og hans forhold til musikken. Pladsen i Kirken er begrænset, og derfor skal der afhentes gratis billetter enten hos Veddum Brugs eller på dagen i Bazar Skelund.

 

Men uanset om man er til Elvis eller ej, så er det Bazar dag fra kl. 10.00 og vi lukker først ned kl. 15.00 så man kan udmærket nå det, når koncerten er færdig. Dagen bliver med Amerikansk islæt, og sikre indslag i skrivende stund er Candyfloss, Popcorn og Rodeo tyr. De amerikanske biler er knap nok kommet ud af garagerne da frost og salt skal være helt væk, men der arbejdes alligevel på at vi skal se og måske endog prøve nogle af disse flydere, lyder det fra Jan & Jess.

 

Jan & Jess håber mange vil bruge lidt af sin lørdag til et besøg i Bazar Skelund og er man ikke stedkendt kan man blot følge de gule skilte, når man kører på Alsvejen mellem Hadsund og Øster Hurup, slutter makkerparret.

2 Comments

 1. Nånå, os fra Veddum er nok ikke velkomne 😉
  Citat: ”hvor dristige Skelundere kan teste deres evne”

  Holder mig nu ikke væk, hvis ellers hovedet er til det 🙂

  /Thomas

  • Godt man er administrator og kan rette misforståelser af forsmåede Veddum´ere 🙂 … skal nok sørge for, at der også er en mindre vild ko til stede, som du kan prøve !!!! 🙂

   Spøg til side – godt set Thomas og tanketorsk fra min side.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *