Skelund IF sikret hovedsponsorat

Andelskassen fortsætter som idrætsforeningens hovedsponsor

For lokale foreninger betyder sponsorstøtte typisk meget, når der skal skabes plads til gode tilbud og et kontingent, der er til at betale. Derfor er Skelund IF også glad for, at man er blevet enige med Andelskassen i Hadsund om, at banken fortsætter som hovedsponsor.

– Vi har et rigtig godt samarbejde, og det ser jeg frem til at bygge videre på, siger formand for Skelund IF (SIF) Søren Engelhard.

– For SIF er det en klar fordel at have en hovedsponsor, der sætter pris på det arbejde, som foreningen og vores frivillige udfører, tilføjer han.

I Andelskassen glæder man sig også over, at samarbejdet fortsætter.

– Det er en stor gevinst for et lokalsamfund, når der er gode aktiviteter og fritidstilbud. Skelund IF er et af byens omdrejningspunkter, og foreningen er med til at skabe sammenhold og liv, så vi er glade for at kunne bidrage, siger filialdirektør Camilla Fisker Jensen fra Andelskassen i Hadsund.

Hovedsponsor_SIF-web

Skelund IF og Andelskassen i Hadsund er blevet enige om en ny aftale, der betyder, at Andelskassen fortsætter som hovedsponsor. På billedet Søren Engelhard, formand for SIF, og filialdirektør Camilla Fisker Jensen.

Skelund IF, der har tre senior fodboldhold, kan fejre sit 75 års jubilæum i år. Det sker bl.a. med årets fodboldbrag den 14. juni på stadion, hvor Oldboys-landsholdet spiller mod et udvalgt Skelund-hold.

Foreningen står også bag fx kommune-mesterskaber, den årlige aktivfest med spisning og revy, cykelløb og mange andre tiltag, der er til gavn for Skelund og omegn.

Latest Comments
  1. Holger Brandt

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *