Bazaren slår katten af tønden

HUSK …. Bazaren er åben igen på lørdag og som altid fra kl. 10 til 15.

Alle børnene har nu fået lov til at slå “Katten af tønden” i børnehaver og butikscentre m.m. , så nu er det de voksne´s tur og hvis man tør vise sine evner til at slå på tønden, er chancen der kl. 13 på lørdag.  Børn må naturligvis gerne deltage, hvis de kan komme til for de voksne.

Glem alt om udklædning. Præmierne går naturligvis til “kattekongen”, men måske bliver det mest gakkede slag også præmieret, eller vi kårer måske “årets fastelavns slapsvans” eller noget helt andet. Find ud af det på lørdag.

Ny spændende stand på lørdag er vor lokale ASV samarbejde, hvor du kan købe toiletpapir og køkkenruller i storkøb til absolut spændende priser. Og så støtter du også de lokale kræfter.

Håber at se Jer alle.

Bazar_februar_2013

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *