Årsmøde 2013 i Landdistriktsrådet

Årsmødet er for alle der bor i kommunens landdistrikter og mødet afholdes torsdag den 31. januar fra 17 til 21 i Øster Doense.

Hvert år kåres Årets Ildsjæl og sidste år var Skelund i focus med nominering af formand Jess, hvor prisen dog gik til ildsjæl fra Døstrup, der iøvrigt på mange områder ligner os fra Skelund så måske der her var basis for en “venskabs landsby”.

Mange af vore venner i Veddum var mødt op sidste år for at stemme på Jess, og nu skal vi også bakke op når det er Veddum Kulturhus der er indstillet til prisen, og dette i konkurrence med Damerne i Sem samt Mariagerfjord idrætsskole.

Meld ind til formand Jess på 4032 5377 eller Jan på 2447 9969 hvis vi skal samle tilmeldinger og koordinere noget fælleskørsel, men naturligvis også mulighed for at tilmelde sig selv.

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *