Jul i Skelund Midtpunkt

År 2012 nærmer sig med hastige skridt sin afslutning, men der er stadig masser af mulighed for samvær i Skelund Midtpunkt.

Fredag den 21. december er der som vanligt fredagscafe, først med Klaus Busk som bartender og ved skriftetid tager familien Hans J. Hansen over. Cafeen giver mulighed for et lille afbræk i juleforberedelserne og samtidig chance for at ønske naboer, venner og familie en glædelig jul.

Når julens helligdage er veloverstået er det igen tid for fredagscafe den 28. december, hvor det er Ketty og Inger der åbner baren og fam. Ulrik Hansen der tager over. Vi har valgt at gøre lidt ekstra ud denne årets sidste fredag og fra kl. 19 spiller Suppesteg-bandet. Hvis du har lyst til det hyggelige samvær kan du bare “dumpe ind” enten i løbet af aftenen eller medbring julens rester eller en anden for for anretning og mød op kl. 17 til en anderledes fællesspisning.

Året i Skelund Midtpunkt afsluttes helt traditionelt med det årlige NYTÅRSTAFFEL…..same procedure as last year James:-)

Vel mødt i Skelund Midtpunkt

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *