Legal Race i Skelund

Redaktionen har modtaget flg. på mail fra Michael Zaar Lassen:

Da jeg nu gennem de sidste 10 år, har kørt legal race, dvs. race på lukkede baner, eller veje, og nu atter er flyttet til Skelund, har jeg gjort mig de tanker, at flyvepladsen, vil være et sted, der vil kunne afholdes et sådan arrangement, man er velkommen til at stille op med sin egen bil, så man kan se, hvor hurtigt den kan klare en dragsterkørsel, dvs. man holder stille, og når en grøn lampe tænder, så er det sømmet i bund, og man slipper først, når man passere stregen efter 400 meter.
Ved et sådan arrangement er der altid masser af højt humør, mandehørm, og store amerikanske muskelbiler, hotrods og costumcars.

Jeg vil en af de nærmeste dage tage kontakt til Hadsund Flyveklub, og høre hvordan mulighederne er, og skal så tjekke, om det er sikkerhedsmæssigt forsvarligt, at afholde et race på banen, den skal være min. 1000 m, af hensyn til standselængde, bremse eller styresvigt, og der skal være så stor passage, at udrykningskøretøjer uhindret kan passere i tilfæde af uhel i,d, eller brand i et køretøj, hvis der er stemning for et sådan arrangement, må der gerne sendes besked til mig pr mail, så vil jeg kontakte Streetfire, og høre, om de kunnevære interresserede i, at afholde et race her, det ville skabe en masse opmærksomhed omkring Skelund

Latest Comments
 1. Erik Byrgesen
  • Michael Lassen
 2. Jan Mortensen
 3. Michael Lassen
  • Jan Mortensen
 4. brian jensen
  • Michael Lassen
   • Michael Lassen
 5. Michael Lassen

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *