En julehilsen fra Skelund – 2012

 

Selv om købmanden er lukket er der stadig liv i vores by.

Connie har fået kioskvarer på hylderne så vi kan få det vi lige står og mangler, og ellers er der ikke langt til Veddum, hvor Morten står klar til at tage i mod alle.

Hallen har gennemgået det helt store energitjek, og regner med at spare ca. 50% på energien. I forbindelse med Hallens energirenovering blev der holdt energimesse, hvor der blev vist forskellige typer energibesparende foranstaltninger. Det blev en stor succes med flere hundrede besøgende.

 

Midtpunkt har holdt 10 års fødselsdag. TILLYKKE til vores by. Midtpunkt har stadigvæk åbent hver fredag til ”fredags-cafe” og ALLE er velkomne.

 

I købmandens gamle lokaler har vi fået Genbrugsbutik til fordel for Polen. Her er åbent hver weekend.

 

Det ser langt om længe ud til, at den megen snak om de høje fjernvarmepriser nu tager en positiv drejning. I hvert fald har den prøvede bestyrelse for VSV lagt et projektforslag frem, der betyder væsentligt nedsatte priser. Det går kort ud på at købe langt billigere flis-baseret varme fra Hadsund Fjernvarmeværk. Det blev muligt med Folketingets vedtagelse af et nyt energiforlig i starten af juni.

 

Erhvervsrådet i Mariagerfjord har fået et kontor i Skelund, som bliver åbnet, når du har brug for det. Så hvis du går rundt med en iværksætter drøm, så ring til Gitta Brix på telefon 2961 5288

 

 

Aktiviteter i Skelund:

Aktivitetsmulighederne spænder bredt over tennis, gymnastik, badminton, aftenskole, lokalhistorisk forening, fodbold i flere serier, og et dejligt stadion med klubhus der de senere år har gennemgået en forvandling.

 

Den Bette skole er igen, med sit store program og undervisning hver mandag eftermiddag, en central dynamo for mange mennesker. Skelund Midtpunkt med fredags bar er åbent for alle og hver 3. lørdag i hver måned er der Bazar i Solgårdens ridehal. Der er således rig mulighed for alle, også nye tilflyttere, at bruge byen og alle de faciliteter der findes – kom og vær med – og er du i tvivl – så snak med Skelund Landsbyforening – eller mange af de andre, der har boet her længe – de kan hjælpe dig!

 

Skelund er kendt som en landsby hvor sammenholdet er stort og hvor alle er velkomne. Som ny i byen, er dét at give en tørn med, en fin måde at lære nye mennesker at kende.

 

Skelund Landsbyforening vil gerne byde alle nye borgere velkommen til Skelund og omegn. Skelund er en aktiv by med mange dejlige mennesker, natur, foreninger og erhverv, som bl.a. omfatter; Frisør, blomster og el-forretning, maskinværksted, Stald Solgården, tømrer, murer- og entreprenør forretninger, gulvlægger, autoværksteder, tankstation, reklamefirmaer, skole, kirke, lægehus, og meget mere.

 

Kontingent:

Vi tager gerne mod beløb i alle størrelser, og det kommer selvfølgelig til gavn for hele byen.

 

Kontingentet er denne gang kr. 50,00 for enlige og kr. 100,00 for en husstand. Der kan indbetales portofrit ved frisør Vibeke. Og som altid deltager du i en lodtrækning om en flaske Dr. Nielsen, hvis du indbetaler inden 31.12.2012.

 

Landsbyforeningens bestyrelse vil gerne benytte lejligheden til at takke hjælpere og borgere for god indsats i 2012. Endnu en gang tak, og glædelig jul og godt nytår til alle, når vi når så langt.

 

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen for Skelund Landsbyforening

 

Jess V Laursen

 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *