Husk skelund time og cafe i Skelund Midtpunkt

Kæreste Skelund.dk læser

Dagens længde er nu omkring 8 timer, svarende til en hel arbejdsdag. Dagen er aftaget med omkring 10 timer. Det vil altså sige, at pt. er kun 1/3 af et døgn det, man kan kalde dag, mens resten er nat!! Så når man drager på arbejde om morgenen, er det rent faktisk stadig nat – og når man kommer hjem om eftermiddagen efter endt arbejdsdag, så er det også nat!!

Et faktum er det dog, at der nu er mørkt både på vej på arbejde og på vej hjemad igen.
MEN, der er lys i mørket. For enden af arbejdsugen lurer på ny en weekend, som jo altså ligesom hverdagen hovedsageligt er nat – men alligevel værd at tage med, ik?

Et andet faktum er, at inden weekenden begynder for alvor, altså der, hvor fredag eftermiddag bliver til nat? så er der atter en gang tændt lys i Skelund Midtpunkt.
Denne fredag åbnes cafe med salg af kaffe og tilbehør kl. 15:00 Dagens vært er Gunhild, så mødt trygt op til en kop frisk kaffe eller hvad baren nu kan tilbyde.

Kl. 17:30 overtages værtskab og servering af fam. Mogens Pedersen. Servering fra udvalg i baren vil da være i sikre hænder lige til lukketid omkring 20:00
Kom blot indenfor og vær med til at holde dagens udvalgte personale godt beskæftiget, der er plads til alle – også dig.

Næste uge er det Ketty & Inger, der har tjansen med åbning og fam. Søren Nielsen, der passer servering til lukketid.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *