Brand på Markot

Hej Alle,

Redaktionen har fået en henvendelse fra Polsk-Dansk Humanitær og kulturel forening Roszkowo, i håb om der er nogle der vil hjælpe dem. Effekter kan afleveres i genbrugsbutikken(Det Gamle SPAR) i Skelund, eller ved at rette henvendelse til bestyrelsen.

Henvendelsen er kopieret ind herunder.

Hej alle

Jeg har sørgeligt nyt fra Polen til jer. Kort sagt udbrød der brand på lageret og værkstedet på det store Markot. I får herunder oversat den skrivelse jeg modtog fra Marek. Jeg vedhæfter også de billeder jeg modtog.

——————————
Kære venner

Vi vil gerne fortælle om en sørgelig begivenhed, som har ramt os.

Om morgenen den 30. oktober 2012 på trods af brandmændenes store indsats brændte vores lager ( tøj og rengøringsmidler) samt vores smedeværksted. Ilden fortærede alt tøj, undertøj, sko, sengetøj, håndklæder, dyner, tæpper, puder, rengøringsmidler og byggemateriale. Vores maskiner og udstyr placeret i værkstedet er også brændt.

Kort før en så hård periode, som vinteren er for os, er vi helt uden de nødvendige ting, der skal sikre vores beboere.

Takket være Jeres hjælp, havde vi et godt lager, som skulle dække tre steder: Markot i Roznowice, Herberget samt Markot på Starolecka.

Vi værdsætter Jeres hidtidige hjælp, og uden den ville det være svært for os at fungere og sørge for støtte og hjælp til de mest trængende. Vi er meget taknemmelige, og vil gerne bede om hjælp til at skaffe de mest nødvendige ting, som er:

– tæpper, håndklæder, sengetøj, dyner, puder, vintertøj (hovedsageligt til mænd), sko (hovedsageligt til mænd), vaskepulver, opvaskemiddel.

Vi undskylder, at vi er nødt til at bede Jer om hjælp. Det er ikke nemt, men jeres vedholdende engagement i vores institution tillod os at rette henvendelse til Jer.

Med Venlig Hilsen
Patienter, beboere samt personale

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *