Juleøllet blev frigivet i Skelund Midtpunkt

Traditionen tro, var der frigivelse af årets julebryg i Skelund Midtpunkt i fredags. d. 2/11. I år havde vi valgt, at holde fællesspisning først, og det var 80 forventningsfulde børn og voksne som havde bænket sig i Midtpunkt, klar til at gå om bord i det annoncerede kartoffelmos med kødsovs og rødbeder. Byens kogekyndige koner havde haft travlt med at producere kartoffelmos om eftermiddagen. Hele 25 kg kartofler skulle skrælles, koges, moses og krydres. Kl. 18.30 var alt klappet og klart, der blev spist godt til, og efter middagen var gryderne stort set tomme. Det er som altid en fornøjelse at være med til, og det er en sand glæde, at vi nyder så stor opbakning til vore fællesspisninger.

Efter middagen gik børnefamilierne hjem, og for resten startede det, der for nogle, var en uendelig lang ventetid. Som det sig hør og bør, blev de første gyldne dråber juleøl først åbnet kl. 20.59, og de sidste 10 sekunder, var der traditionen tro fælles nedtælling. De efterfølgende par minutter, blev der langet juleøl over disken i en fart, der ville gøre selv en formel 1 kører misundelig. Barpersonalet måtte godt nok svede her, for folk var da godt nok ivrige efter at være de første, til at smage julebryggen i år.

Der var et sted mellem 60 og 70 mennesker tilbage, og det blev en rigtig fin aften, hvor omsætningen oversteg selv vore vildeste forventninger. Og når Skelundere er i byen, er de ikke sådan lige til sinds at gå hjem lige med det første, så det blev ud på de små timer, inden vi kunne få de sidste losset ud, selv om de selv syntes, at de da var mere tørstige… Kl. 02.15 blev Midtpunkt aflåst for natten, og en tilfreds bartender kunne stavre hjem i seng, mæt af indtryk fra en masse glade mennesker, og tilfreds med aftenens forløb.
Endnu et succesfuldt arrangement i Skelund Midtpunkt – stedet hvor glade mennesker mødes ;o)

NP: Der serveres naturligvis Juleøl i fredagsbaren resten af året, med en ny og veloplagt bartender hver uge.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *