Søren, Emil og Peter på specialcyklen

Cykelløbet veloverstået

Cykelløbet er vel overstået og med stor succes igen i år. Vejret var med os og alt klappede, uden der var nogen, der kom til skade. Hovedpræmierne var en cykel fra Cykler og Fritid i Hadsund til børnene og et slotsophold for 2 med masser af forkælelse til de voksne. Cyklen blev vundet af Frederik Busk og slotsopholdet blev vundet af Vibeke Winther.

Frederik Busk vandt en cykel fra Cykler og Fritid i Hadsund
Frederik Busk vandt en cykel fra Cykler og Fritid i Hadsund

Men intet kan lade sig gøre uden en hel masse frivillige, sponsorer og i det hele taget dem der kommer og støtter op om rykkerne på dagen. Der skal lyde en stor tak til dem alle.

Vibeke Winther vandt et slotsophold for 2
Vibeke Winther vandt et slotsophold for 2

Årets sjoveste eller mærkeligste indslag var nok den speciallavede 3-mandscykel, som igennem løbet blev kørt af SIF-formand Søren og 2 bestyrelsesmedlemmer Emil og Peter. Og den holdt hele vejen til mål efter at have kørt 28,6 km ialt. Man må sige at smedene i Skelund kan deres kram.

Søren, Emil og Peter på specialcyklen
Søren, Emil og Peter på specialcyklen

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *