Æggekagen var en succes

Æggekage med tomater og flæsk kan få tænderne til at løbe i vand hos mange mennesker, og det gjorde det også i Midtpunkt, da der var inviteret til fællesspisning med netop den menu. Hele 70 mennesker var tilmeldt – hvor er det flot!

 

De to ”kokke” Aage og Tonny, og deres to ”høns”, Inger og Ketty, havde travlt hele eftermiddagen, for der skulle slås hele 210 æg ud til æggemassen. Æggene var sponsoreret af Østhimmerlands Fjerkræfarm ved Inger og Aage Jensen. For at gøre det hele lidt festligere, havde de 4 besluttet at servere en sildemad med karrysalat, for lige at stille den værste sult hos de hungrende gæster. Det viste sig senere at være en god idé, for det kneb en lille smule med at få varme nok under paella panderne, som æggekagerne skulle tilberedes i på de 2 medbragte Webere.

Det lykkedes dog efter en lang sej kamp at få æggemassen gennemvarmet og stiv, og herefter blev de behørigt pyntet med stegt bacon, friske tomater og purløg. Og det kan nok være, at det var værd at vente på – det smagte himmelsk, og der var enkelte i blandt, der spiste sig en pukkel til i de lækre æggekager. For at afrunde måltidet helt perfekt, kom der endnu en overraskelse – der var is til dessert, og det var sandeligt også populært, især hos den yngste del af forsamlingen.

Alt i alt endnu en helt perfekt aften i Skelund Midtpunkt. Tusind tak til ”kokke” og ”høns” for lækker mad ;o)

HUSK: at næste fællesspisning er d. 2. november, hvor der er mulighed for at få lidt i skrutten inden en af årets rigtigt gode begivenheder: Samme dag kl. 20.59 frigives juleøllet nemlig

Vi ses i SKELUND MIDTPUNKT

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *