Nye tider for “Pots ‘n’ Pans”

Der varsler nye tider for det lokale olietøndeorkester. Vores mangeårige orkesterleder og kapelmester Erik Guldbæk har valgt at følge både Villy Søvndal, H. C. Mårup og Pernille Vigsø Bagge´s eksempel og trækker sig fra lederposten, for at hellige sig familien. Det er med vemod, at vi i orkesteret må sige farvel til Erik, som i den grad, med sit engagement, viden og formåen har præget orkesteret og “Pots ´n´Pans” havde aldrig set dagens lys, hvis ikke Erik havde brugt sin lyst og energi og i sin tid fik etableret orkesteret.

Men vi må jo videre og orkesteret vil forsætte med at spille både glade og insisterende toner. Vi har dog flyttet både øvelokale og øvetidspunkt, således at vi fremover øver hos Pernille & Hans hver mandag fra 15.30 til ca. 17.00. Adressen er Veddum Hovedgade 58 og hvis én eller anden fra Skelund/Veddum eller omegn kunne tænke sig at komme forbi og eventuelt blive udstyret med et slagtøjsinstrument, er man mere end velkommen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *