Skelund fejrede Midtpunkts Fødselsdag

I år er det 10 år siden at nogle driftige Skelund-borgere købte den tidligere Andelskasse på Skelund Hovedgade. Og lørdag d. 18. august, på en skøn solbeskinnet sommerdag, blev det fejret på behørigt vis.
Dagen startede kl. 14 med bagekonkurrence, hvor de der ønskede at deltage, kunne indlevere de-res hjemmebag, og blive bedømt af nogle yderst kompetente dommere. Vores frygt for, at der ikke skulle komme nogle kager overhovedet, blev gjort totalt til skamme, for der kom hele 16 kager, og den ene var mere fantasifuldt dekoreret end den anden. Hvilken overflod. Finn Carpentier Peder-sen og hans Datter Hanne Mai, skulle stå for bedømmelsen, og det gjorde de med bravur. Det tog en hel time for dommerne, at komme igennem alle kagerne, så vi nåede lige at få udnævnt vinder-ne, så det passede med kaffetid.

Nr. 1: Maud Pedersen – Nr. 2: Kim Revsbæk – Nr. 3 Tracey Madsen

Der var mødt omkring 90 – 100 mennesker frem denne eftermiddag, og det må siges at de vente-de tålmodigt, inden de fik lov at kaste sig over de smukke kager og den tilhørende friskbryggede kaffe.
Samtidigt gravede mange af byens børn efter ”guld” i nogle opstillede murerbaljer fyldt med snad og ”guld” i form af nogle spændeskiver der var blandet i sandet. ”guldet” kunne så veksles til slik-poser og sodavandsis i baren, og der var livlig trafik mellem murerbaljerne og baren.
Lidt senere skiftede alle ungerne til badetøj, og dystede i vandkamp, hvor de vel brugte ca. 500 – 600 vandballoner til at kaste mod hinanden.

Efter en meget hyggelig eftermiddag, defilerede mange mennesker hjem til omklædning, mens be-styrelsen forberedte huset til aftenens festmiddag. Der deltog ca. 90 børn og voksne i aftenens ar-rangement, og man må sige, at vi var velsignet med et pragtfuldt vejr. Der var rift om, at finde en plads på den til lejligheden overdækkede terasse. Grillen blev tændt op, og der blev tilberedt en dejlig grill-menu af alskens forskellige marinerede kødtyper og grillben, som blev nydt sammen med kartoffelsalat og grøn salat. At dømme efter folks ”tilbagelænethed” efter middagen, tror vi nok at alle var mætte og tilfredse. Efter middagen tog 3 gutter, Adrian, René og Mikkel fat i instrumen-terne, og underholdt os med skøn musik. Det var dog svært at hive folk ind på dansegulvet ude fra terrassen, så efter et par timer rykkede musikerne udenfor, og vi samledes om et stort bord, og skrålede af fuld hals med på de melodier, gutterne kunne fremtrylle af deres instrumenter.
Klokken ca. halv 3 var vi alle trætte, og vi enedes om, at få lukket festen ned, og vandre hjemad.

Under aftenens fest solgte bestyrelsen lodder til amerikansk lotteri, hvor der var indsamlet over 120 gevinster hos de lokale firmaer og handlende, og næsten alle gik hjem med meget fine gevinster. Lad os herigennem rette en meget stor TAK, til alle der støttede os med gevinster. Det er en uundværlig støtte for os, i arbejdet med at opretholde VORES ALLESAMMENS Midtpunkt i Ske-lund.
Tusind tak til alle jer, der var med til at gøre Midtpunkts fødselsdag til en aldeles uforglem-melig dejlig dag.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *