10 års jubilæumsfest i Skelund Midtpunkt

I år er det 10 år siden at Skelund Midtpunkt så dagens lys.

Efter et kæmpe benarbejde og med mange borgeres hjælp lykkedes det at købe den gamle Andelskasse da den lukkede. Dermed forhindrede vi, at det dejlige hus i Skelunds Midte blev omdannet til lejeboliger med dertil risiko for, at huset blev bragt til forfald. Og det er bestemt værd at fejre.

Vi starter om eftermiddagen med kage konkurrence med Als bageren som dommer. Efter bedømmelsen kan de konkurrerende kager nydes med en kop kaffe.

For børnene vil der være Wii konkurrence og “guld-gravning”

Om aftenen vil der være fest for alle interesserede. Enslev slagteren levere kød til grillen. Billetter kan købes hos Skelund-Veddum el og hos John og Iinger Sleiborg. Sidste frist for billetkøb er 14/08-12.

Vi glæder os til at fejre den milepæl med jer alle sammen.

Hilsener
Festudvalget

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *