Ny udfordring for Skelund/Veddum borgerne

Uno-X lukker for benzinsalget i Skelund tirsdag aften d. 31 juli 2012.

Det er naturligvis ikke en beslutning der er truffet på så kort tid, men John Sleiborg har i længere tid arbejdet ihærdigt på at kunne orientere om beslutningen samtidig med, at han kunne præsentere en ny benzin leverandør til Skelund/Veddum borgere og alle de bilister, der daglige kører forbi på Korupvej.

For Uno-X er Skelund/Veddum åbenbart uinteressant, men fra andre landsbysamfund ser vi mindre selskaber som gerne vil etablere sig, og John har kontakt til flere af disse forhandlere, hvor kun tiden kan vise om det lykkes af få aftale i stand.

Skelund Landsbyforening er gået ind i arbejdet med at finde en løsning og opfordrer alle, det måtte have kontakter til alternative leverandører, til at gå ind i opgaven med at sikre lokal benzin til Skelund/Veddum borgerne.

John/Skelund Landsbyforeningen vil orientere løbende om bestræbelserne på alternative løsning og det sker naturligvis via Skelund.dk !

 

Uno-X´s beslutning ændrer ikke på, at John Sleiborg fortsat udfører mekaniker opgaver af enhver art på værkstedet.

 

Latest Comments
  1. birthe ungermann

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *