Ny udfordring for Skelund/Veddum borgerne

Uno-X lukker for benzinsalget i Skelund tirsdag aften d. 31 juli 2012.

Det er naturligvis ikke en beslutning der er truffet på så kort tid, men John Sleiborg har i længere tid arbejdet ihærdigt på at kunne orientere om beslutningen samtidig med, at han kunne præsentere en ny benzin leverandør til Skelund/Veddum borgere og alle de bilister, der daglige kører forbi på Korupvej.

For Uno-X er Skelund/Veddum åbenbart uinteressant, men fra andre landsbysamfund ser vi mindre selskaber som gerne vil etablere sig, og John har kontakt til flere af disse forhandlere, hvor kun tiden kan vise om det lykkes af få aftale i stand.

Skelund Landsbyforening er gået ind i arbejdet med at finde en løsning og opfordrer alle, det måtte have kontakter til alternative leverandører, til at gå ind i opgaven med at sikre lokal benzin til Skelund/Veddum borgerne.

John/Skelund Landsbyforeningen vil orientere løbende om bestræbelserne på alternative løsning og det sker naturligvis via Skelund.dk !

 

Uno-X´s beslutning ændrer ikke på, at John Sleiborg fortsat udfører mekaniker opgaver af enhver art på værkstedet.

 

One comment

  1. Trist og sørgeligt, at unox ikke regner vi små landsby samfund for noget,de bruger åbenbart ikke det gamle ordsprog , der hedder Mange bække små giver en stor Å.
    vi håber virkeligt at John Sleiborg finder en anden løsning,for vi vil meget nødig umdvære ham og hans benzin salg,og tænker også på at ham og inge bekostede flere hundrede tusind, for at kunne levere benzin fra UnoX, hvad bilder de store selskaber sig i grunden ind, har de glemt hvad de selv kom fra.

    Mit bud på en ny leverandør kunne være Go one eller Haar benzin.ved ikke om det første navn er stavet rigtig men håber john forstår hvad jeg mener.
    Og til sidst vil jeg bare sige på med Vanten John det sidste tog er ikke kørt endnu Held og Lykke videre frem
    Vi er mange der vil savne dig hvis vi ikke længere kan købe benzin hos dig og inger.håber det beste både for jer og for vores omegns byer. Med Venlig Hilsen Lars og Birthe UNgermann Veddum

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *