Fodboldskolen i Skelund 2012

Skelunds fodboldskole samlede i uge 28 mange fodboldglade drenge og piger. I alt deltog 51 friske børn, som, sammen med de fire instruktører, formåede at dygtiggøre sig indenfor flere af sportens mange facetter. De fire instruktører var Amir Reza, Thomas Pedersen, Emil Holt og Frederik Holt.

Sorgenfri og det flot istandsatte klubhus dannede, sammen med instruktørerne og de frivillige i kiosken, de perfekte rammer for leg, hygge og masser af fodbold. Der skal igen i år lyde en stor tak til René Andersen, som sørgede for at bemande kiosken. I år havde DGI stillet oppustelig fodboldbane og fartmåler til rådighed. Begge dele blev flittigt benyttet. Mathias Holst leverede ugens hårdeste spark, der blev målt til 90 km/t.

Ugen blev traditionen tro afrundet med EM-slutrunde og vandkamp. Portugal vandt EM, vandkampen var det sværere at kåre en decideret vinder af. Det har, ligesom alle de andre, år været en stor fornøjelse at være med til. God sommer og på gensyn i 2013!

Bo Routhe Sørensen

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *