Bazar Skelund er klar igen på lørdag.

Stadeholderne ved det månedlige Bazar marked i Ridehallen på Solgården er klar igen på lørdag den 21. juli, og vi “regner” med at himlens vandbeholdere nu er så meget tømt, at der bliver herligt Bazar vejr på lørdag.

Ca. 300 besøger Bazaren når vi har åben, og vi vil lige sende en speciel hilsen til de mange trofaste Skelund/Veddum borgere, der troligt møder hver gang til Bazaren, både dem der kommer for at mærke stemningen (ved markedet og ved Baren), samt dem der kommer fordi køkken og køleskab skal fyldes op med gode råvarer, eller måske gøre en god handel hos kræmmerne.

På Lørdag har vi et par nyheder, og vil du se hvilke så mød op mellem kl. 10 og 15 på lørdag.

Hilsen Jan&Jess

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *