En go´ nyhed til de 3 landsbyer

 

Efter flere års bestyrelses arbejde, ser det det nu ud til at vi kan vågne op til en meget mindre varmeregning i Veddum-Skelund og Visborg området, og det skyldes jo at der er lavet en aftale med varmeværket i Hadsund om at levere op til 1 MW til VSV området.

Tilbage i 2007-08 blev det godkendt af Udvalget for Teknik og miljø i Mariagerfjord Kommune, at der kunne graves mellem Hadsund forsyningsområde og til VSV forsyningsområde, og udvalget godkendte modellen dengang, så rent kommunalt må det være en hurtig sag at godkende igen.

Ideen med at koble de 4 byer sammen er god og giver mest effekt til mindst penge,- det er noget vi forbrugere kan bakke op om til generalforsamlingen her efterfølgende.

Et stort ønske kunne også være at de forbrugere der har meldt sig ud af VSV revurderer deres ”tilbud”, og får regnet rigtigt efter om værdien af udmeldingen kan betale sig på sigt.

Lad os nu lande den ”varme” sag her med dette gode tilbud om billigere varme, og lad os få noget liv i vores huse igen … måske kan det blive rigtigt attraktivt at flytte på landet igen

En stor tak til bestyrelsen i VSV for arbejdet til nu. Vi ved at I alle har været på overarbejde i flere år- godt gået

– og med ønsket om en varm sommer til alle

Med venlig hilsen

Jess V Laursen

Skelund Landsbyforening

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *