Stop Hærværk !

Fra borger der ønsker at være anonym har redaktionen modtaget et opråb med budskabet, at det ikke fremmer motivationen til at bo i Skelund, når man oplever hærværk begået på sin matrikel, og oven i købet flere gange.

At det sker i byrummet er også galt, men når hærværket flytter ind i haverne må det frem i lyset, så vi kan få det stoppet hurtigst muligt.

Skelund skal være et godt og trygt sted at bo og vi kan kun opfordre til, at alle yder en god nabohjælp, dvs. holder ører og øjne åbne, således at vi kan stoppe det i opløbet, hvis nogen har eller får hærværks tendenser. Men samtidig også vigtigt at understrege, at der ikke skal udøves selvjustits.

Skelund Landsbyforening opfordrer således til ro og orden i Skelund.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *