Penge til Den Bette Skole

”Landdistriktsrådet i Mariagerfjord Kommune har bevilget 25.000 kr til Den Bette Skole.”

 

Den Bette Skole

Energiforbedringer på vej.

 

…og mange tak for det !

Beløbet kommer fra Landdistriktsrådets energipulje, som har imødekommet en ansøgning fra Landsbyforeningen.

Forhistorien er, at en lille gruppe bestående af Torben Christensen, Niels Kjær og Peter Muhl lavede en vurdering af hvor man får ”mest energi for pengene”.

De pegede på vinduerne og fik et ekceptionelt godt tilbud, således at vi nu kan gå igang med Nordgavlen, siger Peter Muhl og supplerer, at når vi først er i gang og har fået penge et sted, er det meget nemmere at søge penge næste gang.

I løbet af sommeren går vi i gang – og er der folk der gerne vil hjælpe til – er det bare med at kontakte Landsbyforeningen eller een af de 3 nævnte ildsjæle.

 

Sådan lød ansøgningen:

Skelunds ”Universitet” den Bette Skole er beliggende på Elkærvej  i Skelund. Bygningen er tilsluttet fjernvarmen, der som bekendt er meget dyr. Der skal tages fat om en energirenovering af huset nu.

Skelund Landsbyforeningen ejer bygningen, men har ikke selv økonomiske kræfter til at forestå energirenoveringen. Bygningen er som så, i nogenlunde stand og har været vedligeholdt gennem årene, men vinduerne er ved at være færdige.

Bygningen bruges dagligt af Omsorgsklubben/Seniorklubben/folkeuniversitetet/ FDF og Lokalhistorisk forening og mange flere. Skelund Landsbyforening holder møder og generalforsamling der.

Disse foreningers husleje presses af den høje varmeudgift.

Derimellem lejes huset ud til familiefester m.m

For at fremtidssikre økonomien omkring huset søges der derfor tilskud via puljen til energirenoveringer.

Vi har gennemgået huset og er af den overbevisning at følgende prioritering afspejler, hvor man får mest energi for pengene.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *