Tunge skyer over Snak & Æd!

Selv ikke en dårlig vejrudsigt kan true det absolut bedste indslag i festugen, men skulle skyerne åbne for sluserne, og frosten sætte ind om natten, har arrangørerne naturligvis sørget for, at Snak & Æd kan flyttes til Skelund Midtpunkt, hvor der opsættes festtelt i baghaven, således at ingen skal gå forgæves.

Så Snak & Æd gennemføres uanset vejret, og der er al mulig god grund til at bestille madbillet hos Conny´s Blomster i Skelund, hvis man da ikke vælger selv at medbringe madkurven.

Programmet er der ikke ændret i, dvs. vi starter fredag den 11. maj kl. 15.00 med Kaffe og kage i Midtpunkt og har man ikke mulighed eller ønske om at deltage i alle 24 timer, så kom og gå og kom og gå og…. som det passer ind i dine planer. Bare alle får en god oplevelse, hvor man for en stund kan glemme alt om fjernvarmepriser, finanskrise og dårlig kondi, og hvor det alene handler om at bruge snakketøjet i hyggelig samvær med hverandre.

 

 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *