Bazar Skelund åben igen 21. april

Med sommerens snarlige indtog havde vi regnet med, at flere stadeholdere ville melde fra, bl.a. fordi mange af dem er drevne stadeholdere med faste pladser andre steder i området, men det modsatte er faktisk tilfældet til næste Bazar dag.

Lige nu bliver der helt fyldt i såvel Ridehallen som de bagagerums stande, som vi har klargjort her den første gang vi har bagagerumsmarked med i Bazaren. Helt konkret venter 37 stande på publikum og vi forventer mellem 300 og 400 besøgende til Skelund, som er det antal vi har haft siden vi startede Bazar Skelund i November.

Samtlige fødevarer har meldt deres ankomst, også krydderierne der holdt pause i marts måned. Og vor søgen efter stand med hunde- og kattefoder har givet ”pote” med Mai Britt fra Himmerlands Hundecenter i Veddum, der stiller med et stort udvalg.

På kræmmersiden har vi flere nyheder som eksempelvis Tupperware, Vandperler, Porcelæn og så har Toyota Hadsund gjort 6 spændende biler klar, herunder et par amerikanerbiler som nok skal frembringe misundelige blikke.

Kom til Skelund på lørdag og gør en god handel, både på fødevarer og alt det andet du kan blive fristet af.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *