3 kampe på Skelund stadion

3 kampe på Skelund stadion på LØR d. 14/4-12…!

Kl. 1130: Serie 6 møder Vive – et lokalopgør der normalt byder på en spændende kamp, hvor der først kæmpes hårdt om sejren på banen og derefter er der godmodige drillerier mellem spillerne i f.m. ”3. halvleg”. Det er den slags ”lokalbrag” begge holds spillere ser frem til….!

Kl. 1330: Serie 5 møder Visborg – endnu et lokalopgør, der imødeses med stor spænding. Det er svært at spå om resultatet – idet det er 2. holdet i begge klubber og det er klart at begge hold gerne vil godt fra start. Det ligner umiddelbart et tæt og spændende opgør på Sorgenfri.

Kl. 1530: Serie 4 møder Vive – altså det tredje lokalopgør på Sorgenfri denne lørdag. Vive er nyoprykkere i serie 4 og skal nu atter prøve kræfter med serie 4 efter en del år i serie 5. Skelund stiller med den nye generation af unge spillere og de glæder sig til at komme i gang med turneringen og vise deres værd. Det ligner et tæt og spændende opgør og med kun 10 kampe, er det utrolig vigtigt at komme godt fra start…!

Det ligner en rigtig spændende fodboldlørdag på Sorgenfri og som sædvanlig er kiosken åben og grillen bliver formentlig også tændt, så der kan købes en god grillpølse i løbet af dagen.
Kampprogrammet giver bestemt forventninger om rigtig mange tilskuere og god stemning på stadion, når serie 4-kampen mod Vive fløjtes i gang kl. 1530.
Skelund’s træner Bo Lassen har denne opfordring til klubbens medlemmer og byens borgere: Kom og støt alle klubbens hold og vær med til at skabe en god fodbolddag på Sorgenfri – jo flere desto bedre og det giver lige lidt ekstra, når der er mange tilskuere…!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *