Bazar-logo

BaZar Skelund klar igen på lørdag 17. marts

Satsningen på fødevarer som grundsubstansen i den månedlige Bazar dag har vist sig at være den rigtige satsning.

Stadeholderne med Bagværk, Fisk, Grønt & Frugt, Slagtervarer og Ost melder om et godt salg, og alle har meldt sig klar til lørdag den 17. marts, hvor Bazaren atter er åben. Torvegrillen og baren sørger som vanlig for, at der både er noget til maven og til ganen, så der er ingen grund til ikke at lægge vejen forbi Solgården i Skelund på lørdag.

Skelund har fået nye borgere, Jan Mortensen og Sissel Mong der har bosat sig på Nørkærvej. Sissel er en Norsk jente, der arbejder som selvstændig med forhandling af æteriske olier samt Urtegårdens produkter, og du kan møde hende på lørdag i Ridehallen på Solgården.

Som vanlig åbner vi kl. 10.00 og du kan handle helt frem til kl. 15.00 – Håber vi ses!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *