Nyt liv i Spar Skelund…

Dog ikke som dagligvareforretning!

Det er Polen/Danmarks foreningen Roszkowa ” der har lejet forretningen og    formandTorben Christensen oplyser, at forretningen bliver åbnet hver weekend for salg af ting og sager samt møbler i god stand. Og så modtager man meget gerne aflagt tøj hvor alt har interesse.

Formålet med foreningen Roszkowa er, at hjælpe betrængte borgere i Polen, og foreningen har bl.a. et konkret børnehjem der besøges hvert år ved juletid hvilket, iflg. formanden, både er en stærk og dejlig oplevelse. Han supplerer med, at Polen er et land i udvikling, men udviklingen sker kun i de større byer og der er mange landsbyer som har stor behov for den hjælp Roszkowa igennem mange år har bidraget.

Foreningen er baseret på frivilligt arbejde og indtil dato har vi haft god opbakning og mange arbejdshænder, siger formanden der i øvrigt selv bor i vor naboby Veddum.

Næstformanden Martha Bednarde er født i Polen og kom til Danmark som lille pige og også Martha ser frem til, at hjælpearbejdet nu kan ske via et stort og flot forretningslokale i Skelund.

Udlejer af Spar butikken er Jess Laursen, der ser udlejningen af forretningen som endnu et udkomme af den fælles fokus vi har på Skelund/Veddum som samlet udviklingsområde, og vi ser frem til et godt samarbejde med Roszkowa, siger Jess.

Butikken har endnu ikke fået et navn, og formand Torben opfordrer alle til at komme med forslag til navn, hvor man enten kan gøre det ved at sætte kommentar på denne artikel eller kontakte ham på 2178 0441.

One comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *