hjertestarter

Hjertestarter

hjertestarterI 2009 fik Skelund en hjetestarter, og den var placeret i Skelund Nærkøb. Efter butikken blev lukket er hjertestarteren indtil videre blevet placeret hos Skelund-Veddum El. Der arbejdes på at finde en bedre placering, da hjertestarteren kun kan benyttes i butikkens åbningstid. Såfremt den skal benyttes udenfor butikkens åbningstid kan der ringes til mobil nr 302805687 eller fastnet nr. 98585168 tilh. Conny Gülche Westphael, eller til mobil nr. 40867589/Ingemann Mikkelsen/Skelund -Veddum EL.

Hjertestarteren er lige blevet forsynet med nye elektroder som udskiftes hvert andet år. Batteriet udskiftes hver 4. år.

Oplysninger om hjertestarter findes også på hjemmesiden www.hjertestarter.dk  Når der indgår alarm til 112 giver alarcentralen oplysninger om hjertestarterens placering.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *