Standerhejsning og generalforsamling SIF

Standerhejsning i Skelund IF lørdag d. 11/2-2012

29 spillere var mødt frem til standerhejsning på Sorgenfri denne lørdag – klar til at tage hul på en ny sæson med hold i serie 4, 5 og 6. En stor del af de unge spillere har faktisk holdt sig i gang hver eneste uge, siden turneringen stoppede i efteråret. Således havde man en tirsdag aften i december hele 22 spillere til træning – helt surrealistisk, men udtryk for et godt sammenhold i klubben.

Inden standerhejsningen havde man, til stor glæde, atter fået lov til at klæde om i ”de gamle” omklædningsrum, der hen over vinteren har fået en gennemgribende vedligeholdelse, så de nu fremstod så godt som nye. Og som så ofte før var det nogle af klubbens trofaste folk, der havde lagt utallige timer i klubbens tjeneste – stor ros til alle der har deltaget i dette arbejde.
Traditionen tro blev Dannebrog hevet til tops i flagstangen og formand Søren Engelhard, samt træner Bo Lassen bød velkommen, inden der blev spillet fodbold i en times tid – og som så ofte før til standerhejsningen med en af klubbens ”gamle kæmper” Hans Sørensen i spidsen.

Efter træningen blev der serveret suppe i opholdslokalet på 1. sal, der også havde gennemgået en klædelig forandring, idet bestyrelsen havde købt nye borde og stole, så alle nu kunne sidde blødt og behageligt – såvel ved fortæring af suppe og den efterfølgende generalforsamling.

Til stor glæde for træner Bo Lassen kan han notere sig en tilgang af flere nye unge spillere, der alle kan bidrage positivt til det generationsskifte, som klubben har gennemgået det seneste 1½ år. Det er naturligvis en proces der tager tid og et par erfarne spillere til at svinge dirigentstokken var da ønskeligt, men Bo Lassen har stor tillid til de unge og er overbeviste om, at vi kan leve op til klubbens målsætning for 2012 – at forblive i serie 4. Endvidere er det vigtigt at få udviklet de mange talentfulde unge spillere, så Skelund IF om et år eller to atter kan kigge opad i rækkerne – potentialet og indstillingen hos de unge er der i hvert fald.

Generalforsamlingen var godt besøgt med ca. 30 deltagere. Regnskabet var positivt, endda selvom man har været i gang med en del vedligeholdelse i bygningen hen over vinteren. Der var valg til bestyrelsen, hvor 4 nye kom ind som nyt blod.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *