Bazar-logo

Bazar Skelund – 18. februar 2012

Bazar-logoDen sibiriske kulde har sluppet sit tag i Danmark og iflg. vejrudsigten for den kommende weekend kan både stadeholdere og publikum se frem til, ikke at skulle have termotøjet på til den næste Bazardag i Skelund, som er på lørdag den 18. februar.

At Bazaren afholdes i den åbne ridehal har sine charme, men vi må indrømme, at det kan være en kold fornøjelse for stadeholderne og netop derfor håber vi på rigtig mange publikummer som, med deres handel, kan holde sig selv og stadefolket varme, lyder det fra makkerparret Jan og Jess.

I Januar blev Bazaren udvidet med Enslev Slagteren, hvor tilbagemelding fra ham vidnede om god afsætning på især hans unikke spegepølser. Ny var også Mette Jørgensen, der driver ”Ost med mere” i Hadsund og som også var vældig tilfreds med denne, for hende, første Bazardag og det var både på salget af de spændende oste hun havde medbragt, men også salget af ”med mere”.

Ambitionen fra Jan og Jess er, at der hver måned er en nyhed med i Bazaren og helst en nyhed indenfor fødevarer. Og det lugter lidt af fødevarer når vi i februar har fået Michael Balslev Fanø til at komme med sine mange forskellige spændende krydderier. Med slagter, ost, krydderier, fisk, grøntsager og bager er det rig mulighed for både at få nogle gode råvarer med sig hjem, og endog til markedspriser hvor det er legalt at ”prutte” lidt om prisen.

bazar-skelund-annonce

Men inden man forsyner sig med de friske råvarer vil det være fornuftigt at slå et smut omkring de øvrige stadeholdere, hvor der både kan findes spændende glaskunst, modetøj, ægte 10- og 20 kr. marked med en masse spændende ting man ikke vidste man havde brug for, og meget mere. Ligeledes er baren åben og Kristina fra Torvegrillen i Hadsund er atter på plads i sin salgsvogn, således at der også kan købes lidt mad i løbet af dagen.

Området omkring Ridehallen på Solgården i Skelund levner god mulighed for flere aktiviteter, og det er allerede nu besluttet, at vi supplerer med udendørs marked fra april måned, hvor vi forventer at foråret har holdt sit indtog. Det bliver som bagagerumsmarked, og vi ser frem til at det til den tid syder af stemning og aktivitet både inden- og udendørs, slutter makkerparret Jan og Jess.

2 Comments

  1. Måske det var tid til at revidere så der ik er julesang og ligende, eller vare julen lige til påske der også??

  2. Hej Jan og Jess.

    Hvad med specialmel og diverse bageartikler (gryn, kerner osv). Måske dem fra Assens – hedder de Falslevgård Mølle eller sådan noget – kunne det være en ide til Bazaren, hvis de ikke allerede er hørt selvfølgelig…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *